Home » Nieuws

Nieuws

Code Oranje Festival 2018

Vier ook dit jaar jouw Koningsdag bij Code Oranje Festival op het Stadhuispein in Rotterdam!Dit jaar hebben wij een line-up waarbij iedereen gegarandeerd blij van wordt. Met een zeer divers aanbod van entertainment wordt niemand teleurgesteld. --LINE-UP--TBA3Robi LiveMr. Pol... Lees verder »
Code Oranje Festival 2018

Huisregels

Om de kwaliteit van onze zaak te waarborgen hebben wij een aantal huisregels, die gelden voor alle gasten.  1- U heeft een verzorgd uiterlijk en draagt geen sportkleding, slippers, kapotte kleding, onzedelijke kleding, petjes of andere hoofddeksels, vuile kleding of heup-... Lees verder »

Nachtlokaal

Nachtlokaal is het nieuwste Urban/Top-40 van Rotterdam en heeft daarmee de ook de beste nieuwe dj talenten uit de regio. O.a. namen zoals: Nikos D, Adventureboy, Terence Monsanto en Jackho zijn regelmatig te vinden bij Nachtlokaal. Nachtlokaal wordt elke vrijdagavond georgan... Lees verder »

Saturday Night Out

Saturday night outElke zaterdagavond feest in het gezelligste café van Rotterdam! Met de gezelligste mensen, leuk barpersoneel, lekkere muziek en wat pils achter de kiezen kan jouw avond hier niet stuk!INFOGratis entreeElke zaterdag22:00u - 05:00uMinimum leeftijd 18+Stadhu... Lees verder »

Het beste terras in Rotterdam

Het is zomer en dat betekent lekker genieten op het terras!Het gezelligste café van Rotterdam is ook deze zomer weer één van de plekken in Rotterdam wat zeker een bezoekje waard is. Naast het fris en onze wijnen heb je bij ons als biercaf&... Lees verder »
Het beste terras in Rotterdam

Studentenavond in 't Fust!

Vanaf nu elke donderdagavond een studentenavond in 't Fust!Naast vrijdag en zaterdagavond zijn wij nu ook tot in de late uren open op donderdagnacht. Wat kun je verwachten? Meters bier, lekkere platen van de resident DJ en Rotterdamse gezelligheid!Kom jij ook de week korter ... Lees verder »
Studentenavond in 't Fust!

De eerste bal gehakt test

We waren op weg voor onze eerste Bal gehakt test. De oorspronkelijke bedoeling was de Ballentent op de Parkkade, maar die was afgesloten. Dan naar de Big Ben op het Stadhuisplein, stom, die was open vanaf 1971 tot 2011, maar is in November Baja geworden. Dan naar ’t Fust. ... Lees verder »
De eerste bal gehakt test